ADHD en nu?

Download je GRATIS ebook of minicursus hieronder en start met ADHD gebruiken als kracht!

Aan de slag met ADHD: Tips, tricks en tools

mock up laptop computer tablet telefoon cursusinhoud

In 4 weken ADHD proof plannen en structureren

Bullet Journal bij ADHD cursus

De enige cursus die je nodig hebt om het plannen en structureren nu voor eens en altijd onder de knie te krijgen. 

De Bullet Journal is een BEWEZEN ADHD-proof systeem om te plannen en structureren.


In de cursus Bullet Journal bij ADHD leer je hoe je een bullet journal begint, hoe je ‘m aan jouw wensen kunt aanpassen en hoe je ervoor kunt zorgen dat je ‘m blijft gebruiken.

3-MAANDEN ACCOUNTABILITY

Blijvend in Actie bij ADHD

ADHD staat bekend om uitstelgedrag. En altijd op het laatste moment dingen doen. Met veel stress tot gevolg. In dit 3 maanden programma krijg je elke dag een LIVE schop onder je kont om aan de slag te gaan én technieken om aan de slag te blijven.

ZELF DOEN

Meditatiebundel bij ADHD

Mediteren bij ADHD klinkt als een enorme tegenstelling. Dat is het niet. Mediteren kan juist een heel goed hulpmiddel zijn om beter te ontspannen. Beter prikkels te verwerken. En om overprikkeling te voorkomen. In deze meditatiebundel krijg je meteen toegang tot 12 geleide meditaties. Speciaal voor AD(H)D-ers.

1-OP-1 COACHING

Schrijf je eigen gebruiksaanwijzing

ADHD is soms best een beperking. Als je beter weet hoe je wél functioneert, kun je het ook als kracht zien. Maak samen met mij je eigen gebruiksaanwijzing. Krijg eindelijk je leven op de rit. En ervaar meer rust en focus.

minicursus
plannen bij adhd

Chaos in je hoofd? Het gevoel dat het allemaal door je handen glipt? Doe dan nu mee aan de gratis minicursus plannen bij ADHD.

Op een simpele manier je leven structureren. ADHD-proof. Het kan écht!

“Wat een uitvinding. Eindelijk sinds jaren weer eens overzicht.  O man je weet niet half hoe lang ik al in de mist loop en mijn leven o zo graag georganiseerd heb.  Kortom heerlijk. Dankbaar Jorna”.                         – Marjan –

No worries, ik doe niet aan spammen en ben je er klaar mee dan kun jij je makkelijk uitschrijven voor mijn mails.