waarom vertellen over je adhd
ADHD coach
Jorna Postma

Jorna Postma

ADHD coach, podcaster, nerd

Waarom zou je vertellen dat je ADHD hebt? En wat vertel je dan?

Regelmatig zie ik de vraag voorbijkomen waarom je wel of niet zou vertellen dat je ADHD hebt. In deze aflevering van de ADHD bij Vrouwen podcast geef ik jou mijn 2 belangrijkste redenen waarom ik het WEL vertel. En ik geef jou mijn blauwdruk wat ik dan vertel en hoe. Want ook ik stond vaak met m’n mond vol tanden als iemand vroeg “Hoezo heb jij ADHD, je bent toch helemaal niet druk?” Mijn antwoord was dan vaak een variatie op dit: “Euh, nee, mompel, mompel, stotter stotter, ADHD is meer dan alleen maar druk, maar eh…. het is moeilijk uit te leggen…”. En dan 10 minuten na het gesprek wist ik wel feilloos wat ik eigenlijk had moeten zeggen.

Als ADHD coach heb ik nu natuurlijk wel mijn verhaal paraat, dat vergde wel enige oefening. Nu heb ik een standaardverhaal wat ik vertel en pas dat aan aan mijn gesprekspartner. En dat kun jij ook leren. Ik heb een gratis PDF voor je gemaakt met de elementen die je in je verhaal kunt gebruiken en die je zelf aan jouw specifieke situatie kunt aanpassen. Deze kun je hieronder downloaden.

Links uit deze aflevering:
Aflevering 9 van de podcast.

Schrijf je hieronder in als je de volgende aflevering van de podcast als eerste in je inbox wilt ontvangen.

 

Deel deze post

Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on email

Maak van ADHD
JOUW SUPERPOWER

Volg mijn podcast waarin ik jou inspireer en tips geef om van jouw ADHD een gave te maken waar zelfs de NIET-ADHD’er stinkend jaloers op is.

Laat hieronder je naam en e-mail achter en je krijgt van mij een kort berichtje in je inbox wanneer er een nieuwe podcast gereed staat.

”Ik heb een aantal van je podcasts geluisterd en werd op momenten zelfs emotioneel. Zoveel, of misschien wel alles, is herkenbaar. Bedankt voor je openheid en het bespreekbaar maken van ADHD bij vrouwen.” – Amal. 

No worries, ik doe niet aan spammen en ben je er klaar mee dan kun je je makkelijk uitschrijven voor mijn mails.

weg met de chaos
in je hoofd

Chaos in je hoofd? Als echte ADHD’er weet ik er alles van. En juist daarom GUN ik jou de gratis minicursus plannen bij ADHD. Want geloof me: het is echt mogelijk, ook bij jou! 

Laat hieronder je naam en email achter en je kunt direct starten met de minicursus. Geen zorgen, het wordt een kleine, overzichtelijke start waar jij reuze stappen mee zet.

”O man, je weet niet half hoe lang ik al in de mist loop en mijn leven o zo graag georganiseerd heb.” – Marjan. 

No worries, ik doe niet aan spammen en ben je er klaar mee dan kan jij je makkelijk uitschrijven voor mijn mails.