ADHD coach
Jorna Postma

Jorna Postma

ADHD coach, podcaster, nerd

Podcast #1: ADHD bij vrouwen voor Dummies

Dit is de allereerste podcast voor vrouwen met ADHD. In deze podcast ga ik in op wat ADHD nu eigenlijk is en wat het niet  is en waarom ADHD bij vrouwen anders is dan bij mannen. Ook ga ik in wat ADHD nu allemaal doet in de hersenen en wat dat betekent voor ons gedrag. En wat ADHD is en wat niet. 

Je zou deze eerste podcast eigenlijk een ADHD bij vrouwen voor Dummies aflevering kunnen noemen. Misschien is dit er wel eentje die je anderen kunt laten luisteren, zodat ze jou en jouw gedrag en waar jij dagelijks mee te maken hebt beter begrijpen. Of misschien hoor je zelf wel informatie die je nog niet wist.

Zelf vind ik podcasts ideaal om te luisteren tijdens het autorijden, lekker op de speaker als ik alleen in de auto zit. Of met een (bluetooth) koptelefoon op als ik klusjes moet doen die ik minder leuk  vind (lees: huishouden). Of als ik lekker aan het wandelen ben. Juist door het luisteren terwijl ik tegelijkertijd iets anders aan het doen ben, houd ik mijn overactieve brein bezig en kan ik me op beide taken tegelijk goed focussen, zonder afgeleid te worden. Nou ja, minder snel afgeleid te worden.

Vanaf nu komt er elke week een nieuwe aflevering van deze podcast uit. Over allerlei onderwerpen die te maken hebben met ADHD bij vrouwen. Volgende aflevering gaat over ADHD en relaties. Mocht jij nog een onderwerp hebben waarover je graag een podcast wilt horen: schrijf het hieronder in de reacties en ik neem het zeker mee!

WIl je op de hoogte gehouden worden wanneer de volgende podcast online is, vul hieronder je naam en emailadres in en je ontvangt ‘m iedere donderdag in je inbox!

 

 

Deel deze post

Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on email

Maak van ADHD
JOUW SUPERPOWER

Volg mijn podcast waarin ik jou inspireer en tips geef om van jouw ADHD een gave te maken waar zelfs de NIET-ADHD’er stinkend jaloers op is.

Laat hieronder je naam en e-mail achter en je krijgt van mij een kort berichtje in je inbox wanneer er een nieuwe podcast gereed staat.

”Ik heb een aantal van je podcasts geluisterd en werd op momenten zelfs emotioneel. Zoveel, of misschien wel alles, is herkenbaar. Bedankt voor je openheid en het bespreekbaar maken van ADHD bij vrouwen.” – Amal. 

No worries, ik doe niet aan spammen en ben je er klaar mee dan kun je je makkelijk uitschrijven voor mijn mails.

minicursus
plannen bij adhd

Chaos in je hoofd? Het gevoel dat het allemaal door je handen glipt? Doe dan nu mee aan de gratis minicursus plannen bij ADHD.

Op een simpele manier je leven structureren. ADHD-proof. Het kan écht!

“Wat een uitvinding. Eindelijk sinds jaren weer eens overzicht.  O man je weet niet half hoe lang ik al in de mist loop en mijn leven o zo graag georganiseerd heb.  Kortom heerlijk. Dankbaar Jorna”.                         – Marjan –

No worries, ik doe niet aan spammen en ben je er klaar mee dan kun jij je makkelijk uitschrijven voor mijn mails.