ADHD coach
Jorna Postma

Jorna Postma

ADHD coach, podcaster, nerd

Je reptielenbrein bij ADHD en wat dat te maken heeft met een ontspannen kerst

Op dit moment hebben we nog 12 dagen tot kerst. Hoe voel jij je nu? Ben je ontspannen alle voorbereidingen aan het doen, of begin je de druk al een beetje te voelen. Zoveel te doen in zo weinig tijd, dat gevoel. In deze aflevering van de ADHD bij vrouwen podcast neem ik je mee in het waarom achter het voelen van die druk én hoe je dit kunt voorkomen. Want al lijkt het soms dat je het beste functioneert onder druk (dat is hoogstwaarschijnlijk iets dat je jezelf hebt wijsgemaakt), het ís niet zo. Nee echt niet (ik zie je nu in gedachten al je wenkbrauwen fronsen). Echt, echt echt niet. Jij denkt nu dat dat de enige manier is waarop jij in actie komt. In deze aflevering vertel ik je een andere manier. Een andere manier dan de Crash & Burn techniek die we allemaal wel eens toegepast hebben.

 

 

Links uit deze aflevering:
Bullet Journal bij ADHD  

 

Schrijf je hieronder in als je de volgende aflevering van de podcast als eerste in je inbox wilt ontvangen.

 

Deel deze post

Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on email

Maak van ADHD
JOUW SUPERPOWER

Volg mijn podcast waarin ik jou inspireer en tips geef om van jouw ADHD een gave te maken waar zelfs de NIET-ADHD’er stinkend jaloers op is.

Laat hieronder je naam en e-mail achter en je krijgt van mij een kort berichtje in je inbox wanneer er een nieuwe podcast gereed staat.

”Ik heb een aantal van je podcasts geluisterd en werd op momenten zelfs emotioneel. Zoveel, of misschien wel alles, is herkenbaar. Bedankt voor je openheid en het bespreekbaar maken van ADHD bij vrouwen.” – Amal. 

No worries, ik doe niet aan spammen en ben je er klaar mee dan kun je je makkelijk uitschrijven voor mijn mails.

minicursus
plannen bij adhd

Chaos in je hoofd? Het gevoel dat het allemaal door je handen glipt? Doe dan nu mee aan de gratis minicursus plannen bij ADHD.

Op een simpele manier je leven structureren. ADHD-proof. Het kan écht!

“Wat een uitvinding. Eindelijk sinds jaren weer eens overzicht.  O man je weet niet half hoe lang ik al in de mist loop en mijn leven o zo graag georganiseerd heb.  Kortom heerlijk. Dankbaar Jorna”.                         – Marjan –

No worries, ik doe niet aan spammen en ben je er klaar mee dan kan jij je makkelijk uitschrijven voor mijn mails.