temperamentvol kind ADHD
ADHD coach
Jorna Postma

Jorna Postma

ADHD coach, podcaster, nerd

#21 Hoe ga je om met temperamentvolle kinderen als je zelf overprikkeld bent

Ken je dit:

Op het moment dat je thuis komt, kinderen net opgehaald bij de oppas, er moet nog eten op tafel (het liefst gezond en voedzaam), dat pittige gesprek met je baas herhaal je in je hoofd nog eens, je partner komt thuis en zet meteen de tv aan, terwijl hij een gesprek met je begint en juist op dat moment komt je kind er ook nog even tussendoor met een aandachtsvraag. En hij (of zij natuurlijk) accepteert het ‘Nu even niet’ niet. En hoe dwingender jij doet, hoe meer de hakken in het zand gaan bij je kind.

Dit kun je niet winnen, dit kun je niet hebben, niet op zo’n dag als vandaag. Je partner gooit er ook nog een schepje bovenop en op dat moment ontplof je…

 Newsflash: dat overkomt ons allemaal wel eens. Ja, ook bij mij 😉

Hoe ga je hier nou mee om? Hoe om te gaan met temperamentvolle kinderen als jezelf overprikkeld bent? Dat is een onderwerp die iedere moeder met ADHD wel herkent.

In deze aflevering van de ADHD bij Vrouwen Podcast geef ik je daar antwoord op. 

Hint: het heeft niet zoveel met je kind te maken..

Links uit de aflevering:
Aflevering 20 over ADHD en slaap: www.jorjoy.nl/podcast/20-adhd-en-slaap/

Schrijf je hieronder in als je de volgende aflevering van de podcast als eerste in je inbox wilt ontvangen.

Deel deze post

Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on email

Maak van ADHD
JOUW SUPERPOWER

Volg mijn podcast waarin ik jou inspireer en tips geef om van jouw ADHD een gave te maken waar zelfs de NIET-ADHD’er stinkend jaloers op is.

Laat hieronder je naam en e-mail achter en je krijgt van mij een kort berichtje in je inbox wanneer er een nieuwe podcast gereed staat.

”Ik heb een aantal van je podcasts geluisterd en werd op momenten zelfs emotioneel. Zoveel, of misschien wel alles, is herkenbaar. Bedankt voor je openheid en het bespreekbaar maken van ADHD bij vrouwen.” – Amal. 

No worries, ik doe niet aan spammen en ben je er klaar mee dan kun je je makkelijk uitschrijven voor mijn mails.

minicursus
plannen bij adhd

Chaos in je hoofd? Het gevoel dat het allemaal door je handen glipt? Doe dan nu mee aan de gratis minicursus plannen bij ADHD.

Op een simpele manier je leven structureren. ADHD-proof. Het kan écht!

“Wat een uitvinding. Eindelijk sinds jaren weer eens overzicht.  O man je weet niet half hoe lang ik al in de mist loop en mijn leven o zo graag georganiseerd heb.  Kortom heerlijk. Dankbaar Jorna”.                         – Marjan –

No worries, ik doe niet aan spammen en ben je er klaar mee dan kan jij je makkelijk uitschrijven voor mijn mails.