ADHD coach
Jorna Postma

Jorna Postma

ADHD coach, podcaster, nerd

#19 ADHD en emotiecontrole

Pfoeeeei. ADHD en emotiecontrole. Of beter gezegd: het gebrek aan emotiecontrole.

Is het dan zo dat je met ADHD meer emoties hebt dan anders? Of is het toch ies anders.

In deze aflevering alles (nou ja, veel) over ADHD en emotiecontrole en ook tips wat je eraan kunt doen. Het is niet hopeloos, echt niet!

Ken je dat, dat je ongemerkt al de hele dag bezig bent met dingen die je niet echt leuk vindt, die best wel wat energie slurpen en je dan bij thuiskomst ook nog een gezonde en voedzame maaltijd voor je gezin op tafel wilt zetten. En dat je partner net thuiskomt en ook aandacht vraagt. De kinderen nu opeens wél willen vertellen hoe het was op school, de tv aan staat. En op de achtergrond de Ipad ook nog geluid maakt en jij opeens niet meer aardig kunt doen en ontploft.

Waar komt dat nou opeens vandaan? Het lijkt soms alsof we van nul naar ontploffen gaan in een miliseconde, in werkelijkheid heb je eigenlijk al een aantal signalen gemist.

In deze aflevering de wetenschap hoe dat dan werkt in je brein als je boos wordt, of je juist terugtrekt. En tips hoe je dit kunt voorkomen!

Veel luisterplezier.

Laat je hieronder weten wat je van deze aflevering vindt? Ik hoor graag van je!

Links uit deze aflevering:
Ebook ADHD en mediteren:
https://www.jorjoy.nl/mediteren-bij-adhd/

Coachingprogramma Maak van ADHD je Superpower:  https://www.jorjoy.nl/adhd-coach-vrouwen/

Deel deze post

Share on pinterest
Share on linkedin
Share on facebook
Share on email

Maak van ADHD
JOUW SUPERPOWER

Volg mijn podcast waarin ik jou inspireer en tips geef om van jouw ADHD een gave te maken waar zelfs de NIET-ADHD’er stinkend jaloers op is.

Laat hieronder je naam en e-mail achter en je krijgt van mij een kort berichtje in je inbox wanneer er een nieuwe podcast gereed staat.

”Ik heb een aantal van je podcasts geluisterd en werd op momenten zelfs emotioneel. Zoveel, of misschien wel alles, is herkenbaar. Bedankt voor je openheid en het bespreekbaar maken van ADHD bij vrouwen.” – Amal. 

No worries, ik doe niet aan spammen en ben je er klaar mee dan kun je je makkelijk uitschrijven voor mijn mails.

minicursus
plannen bij adhd

Chaos in je hoofd? Het gevoel dat het allemaal door je handen glipt? Doe dan nu mee aan de gratis minicursus plannen bij ADHD.

Op een simpele manier je leven structureren. ADHD-proof. Het kan écht!

“Wat een uitvinding. Eindelijk sinds jaren weer eens overzicht.  O man je weet niet half hoe lang ik al in de mist loop en mijn leven o zo graag georganiseerd heb.  Kortom heerlijk. Dankbaar Jorna”.                         – Marjan –

No worries, ik doe niet aan spammen en ben je er klaar mee dan kan jij je makkelijk uitschrijven voor mijn mails.