Online programma

Ook met ADHD meer rust in je hoofd?

Leer mediteren bij ADHD

Mediteren bij ADHD ik geloofde er niet zo in. Want hoe krijg je zo’n druk hoofd nou stil? Over het stilzitten nog maar te zwijgen.

Toch ben ik er mee begonnen en na wat vallen en opstaan heb ik nu een meditatieroutine die voor mij werkt.

Ik heb meer rust in m’n hoofd, ik ervaar meer focus en ik voel me veel energieker.

Speciaal voor vrouwen met ADHD heb ik een programma gemaakt om jou jouw eigen meditatieroutine te laten maken. Stap voor stap. Met mijn eigen tips en tricks en door mij ingesproken geleide meditaties.

Zodat mediteren ook voor jou meer rust, focus en energie oplevert. En laagdrempelig. Iedereen kan het. Ik ben het levende bewijs!

Wil jij meer rust in je hoofd?

Wil jij meer focus?

Wil jij je energieker voelen?

Testimonials

Wat deelnemers zeggen

Mediteren is voor mij altijd iets moeilijks geweest, en toch wist ik dat het hielp. Nu ik een manier van mediteren gevonden heb, die bij mij past, is de moeilijkheid weg en brengt het mij de rust in mijn hoofd die ik zo nodig heb. Deborah

Jorna neemt je op een rustige, eerlijke en fijne manier mee op een tocht doorheen jezelf en de wijze waarop je tot nu toe keuzes maakte. Stap voor stap zodat ik niet overweldigd werd door de informatie of opdrachten. Een aanrader! Ryfka

FAQ

Veel gestelde vragen

Is dit programma wel geschikt voor mij?

Dit programma is geschikt voor jou als je wilt leren mediteren, maar niet zo goed weet hoe je moet beginnen. En door alle verschillende mogelijkheden overweldigd raakt.

Hoe werkt het?

Iedere week ontvang je van mij een tip of een inzicht die je direct kunt toepassen. Dit doe ik een half jaar lang (26 weken!). Zo leer jij stap voor stap mediteren op een manier die voor jou werkt en bij jou past. En je veel meer rust kunt ervaren.

Een half jaar voor €47,-?

Mijn normale online coachingsprogramma kost vele malen meer en ik snap dat dat niet voor iedereen is weggelegd. Mijn missie is om heel veel vrouwen met ADHD te laten zien dat ADHD geen beperking hoeft te zijn. En het ervaren van meer focus en rust in je hoofd is echt mogelijk. Ook mét ADHD. En leren mediteren is daarvoor een uitstekende eerste stap. Ik wil daarom dat dit halfjaarprogramma voor IEDEREEN toegankelijk is en daarom is jouw investering slechts €47,-.

Waarom 6 maanden?

Het aanleren van een nieuwe routine kost tijd. En er zijn ontzettend veel mogelijkheden om te mediteren. In dit halfjaarprogramma krijg je er een aantal die goed werken bij ADHD en krijg je de tijd om deze te leren en toe te passen in jouw leven.

Waarom 1x per week?

Ik wil je niet overspoelen met heel veel informatie in 1 keer. Het belangrijkste is dat je aan de slag gaat. En dat is een stuk gemakkelijker te realiseren als je niet alle informatie in één keer krijgt.