jorjoy

Kies zelf wanneer

Gratis live online masterclass

In 5 stappen van ADHD als clusterf^ck, naar Superpower. Naar meer doen in minder tijd, minder overweldigd raken, minder stress en meer plezier!

ADHD staat bekend om uitstelgedrag. En altijd op het laatste moment dingen doen. Dingen vergeten die je moet doen. Met als gevolg veel stress en druk op je relaties. In deze masterclass krijg je in 5 stappen meer grip op deze situatie. En zie je ADHD meer als SUPERPOWER

Bij ADHD ben je niet lui of dom of stuk.

Het werkt voor jou alleen even iets anders dan anders.

Wil je ontdekken hoe je, ondanks ADHD, meer rust en productiviteit in je leven kunt brengen? Dat is absoluut mogelijk, echt waar! Zelfs als je nu nog twijfelt of denkt dat het jou niet lukt. Als je denkt dat je lui bent, of dom, of stuk. Omdat je dat al meerdere keren te horen hebt gekregen.

Vroeger dacht ik dat je met een natuurlijk talent voor organisatie geboren moest zijn, alsof het een vast onderdeel van je persoonlijkheid was. En ik nou eenmaal niet geboren was met dit talent. Dat ik dat maar had te accepteren. Ik heb inmiddels geleerd dat dat niet zo is. Met ADHD ben je inderdaad niet geboren met dat talent, het kost wat meer moeite, maar het is niet onmogelijk om er beter in te worden. Waardoor alles even wat gemakkelijker gaat!

Het betekent dat iedereen kan leren om effectiever te worden, net zoals iedereen kan leren fietsen. En dat zie ik als mijn taak: mensen met ADHD helpen om hun dagelijkse leven en taken te managen.

En even voor de duidelijkheid, ik ben dol op het vinden van nieuwe strategieën om het leven met ADHD te verbeteren, maar verwacht bij mij geen traditionele benaderingen die niet aansluiten bij hoe ons brein werkt.

In een gratis live online masterclass deel ik de stappen die ik heb genomen om van een chaotisch en overweldigend leven naar een gestructureerd en succesvol bestaan te gaan, ondanks de uitdagingen die ADHD met zich meebrengt.

Ik gebruik daarvoor een eenvoudig 5-stappenplan dat niet alleen mij, maar ook vele anderen met ADHD succesvol heeft gemaakt in het vinden van meer rust en het efficiënter indelen van hun tijd. Dus, wil je leren hoe je ondanks ADHD een evenwichtig en productief leven opbouwt? Wil je deze methoden leren van iemand die door ervaring weet wat werkt? Zonder dat je zelf het wiel opnieuw moet uitvinden, wat vaak meer frustratie dan oplossingen oplevert?

Wat gaan we doen tijdens deze gratis Masterclass:

  • Wat het belangrijkste is om te weten als je ADHD hebt en slimmer wil werken
  • Hoe je op een simpele manier meer gedaan kunt krijgen in minder tijd
  • Waarom het belangrijk is om te snappen hoe jij en je ADHD werken, zodat je jezelf een hoop tijd en frustratie kunt besparen
  • Hoe je je niet meer hoeft te schamen voor de nadelen van ADHD, maar juist meer leert te werken met de voordelen.
  • Leren dat het niet alleen belangrijk is dat je weet hoe je brein werkt, maar juist ook dat het gaat om het hoe je deze informatie het beste kunt gebruiken.
  • En mijn enthousiasme over dit onderwerp is tomeloos, dus wees gewaarschuwd dat je wordt bekogeld met truth bombs en inzichten.

Gratis Live Online Masterclass

"Bedankt voor je schitterende tips en heldere uitleg. Voorheen lag ik 's nachts constant te plannen, nu kan ik dat loslaten. Voorheen had ik overal schriftjes en blaadjes liggen waar ik iets op kribbelde en nadien weer kwijtraakte... Ondanks dat ik op pensioen ben, raakten mijn dagen niet echt gestructureerd. Misschien niet echt nodig denk je, maar ik had er last van dat ik zoveel tijd spendeerde aan nutteloze zaken zoals fb en google... Joepie en bedankt."
Regina
- cursist-
theekop met notebook
Notebook met schrijvende hand
“Wat een uitvinding. Eindelijk sinds jaren weer eens overzicht. O man je weet niet half hoe lang ik al in de mist loop en mijn leven o zo graag georganiseerd heb. Kortom heerlijk. Dankbaar Jorna voor je geweldige coaching.“
Marjan
- cursist-

Waarom zou je je tijd besteden aan deze masterclass?

We willen allemaal dat het vanzelf gaat. We zijn toch intelligent genoeg, we zouden dit toch moeten kunnen?

Bij ADHD werkt dit toch niet helemaal op deze manier. We moeten er écht meer moeite voor doen dan anderen. En ja! Dat is soms superfrusterend.

Ik denk dat er geen betere tijd is dan vandaag om te stoppen met anderen kopieren en beginnen met het starten van een systeem dat voor jou werkt!

Met de stappen in deze masterclass heb jij de basis in handen om er een succes van te maken.

Je kunt natuurlijk altijd nog besluiten om niet mee te doen, en te blijven doen zoals het altijd al gaat. De tijdsinvestering van 1,5 uur heb je er al uit als je 1 keer niet toegeeft aan je uitstelgedrag. Want zeg eens eerlijk? Hoe zit het met je schermtijd op je telefoon? Kan die niet 1,5 uur korter? Niet voor 1 dag, maar elke dag?

jORNA pOSTMA

Het gaat er niet om wat je tegen jezelf vertelt om het niet te doen. Het gaat erom of je 1 goede reden kunt verzinnen om het wél te doen. Dat je het jezelf gunt om deze stappen te leren. Ook al denk je nu nog dat het moeilijk is.

 

Ik heb alle vertrouwen dat het ons samen lukt!

Jorna

ADHD blokjes
GRATIS MASTERCLASS

5 STAPPEN VAN CLUSTERF*CK NAAR SUPERPOWER

Doe nu mee aan deze gratis masterclass. Kies zelf je tijd en krijg in 5 stappen meer grip op je ADHD.

Lukt het jou niet om je doelen te behalen?

Of zelfs niet om ze te bedenken? Doe dan mee met de Workshop Doelen stellen & behalen bij ADHD op zaterdag 14 oktober