Over

Jorna Postma

 Wat doe je nu eigenlijk, Jorna?

 

01. Missie

Mijn missie is om ADHD uit het verdomhoekje te krijgen. Ok en nu een boude bewering: ADHD is geen stoornis. Zo. Punt. Het is anders dan gemiddeld en dat is dikke prima.

Op het moment dat je stopt met proberen tot het gemiddelde te behoren en je eigen kwaliteiten gaat inzien, zijn die ADHD kenmerken een kracht. ADHD als Superpower. 

02. Ervaring

Ik ben ook een volwassen vrouw met ADHD. En dat is aan de buitenkant niet te zien. Want zooo ontzettend druk ben ik nou ook weer niet. Meestal. Alleen als ik cola drink. En dat mag niet. Van m’n tandarts en m’n directe omgeving.

Pas na 3 burn outs én een depressie kwam ik erachter dat ADHD niet Alle Dagen Heel Druk is. Dat het voornamelijk gaat om wat er ín je hoofd gebeurt.

03. Coaching

Wetenschap is waar mijn hyperfocus ligt. ALLES wil ik weten over hoe het menselijk brein werkt en wat dat betekent voor ADHD. Hoera voor hyperfocus!

Als coach vertaal ik deze wetenschap in actie!

Oefeningen en uitdagingen waar jij mee aan de slag kunt. Zodat jij jouw eigen gebruiksaanwijzing leert kennen en jezelf naar een nieuw niveau kunt upgraden.

04. Privé

Leven met ADHD en twee kinderen en een partner en een huis(houden) en een eigen bedrijf en alles wat een leven nog meer de moeite maakt, is soms  rommelig, soms ronduit hilarisch en soms, nou ja een harde leerschool.

Altijd wél met hoop en strategieen om het de volgende keer beter te doen.

Progress, not perfection.

Luister ook naar mijn podcast!

Schrijf je hieronder in als je op de hoogte gehouden wilt worden.