Online programma

Maak van ADHD jouw superpower

De volgende ronde start op 17 september!

 

Verlang jij ernaar om volledig JA te zeggen tegen jezelf?

Wil jij met ADHD een leven creëren op jouw voorwaarden?

Wil jij leren om ADHD te gaan gebruiken als superpower?

Ik heb mijn ADHD hartgrondig gehaat. En me er tegen verzet. En heel erg hard geprobeerd om het niet te hebben. Dat werkte allemaal niet. Ik heb nu eenmaal ADHD en daar moet ik maar mee leren leven. Toch?

Na 3 burn outs en een depressie was ik het zat! Er moest iets veranderen.

Ik heb daarom een methode ontwikkeld om ADHD niet langer te zien als een beperking. Maar om het in te gaan zetten als SUPERPOWER.

Want dat is het. En dat kun jij ook leren. Speciaal voor vrouwen zoals jij en ik heb ik een Online programma gemaakt. Zodat jij ook een leven kunt leiden zonder beperkingen. Voluit. Energiek en sprankelend.

“Er moet iets veranderen. Ik kan niet nog langer zo doorgaan. Ik voel dat het anders moet, maar ik weet niet hoe!”

Daar kan ik je bij helpen. In dit programma help ik jou om stap voor stap jouw leven op te bouwen en in te richten zodat het voor jou werkt. Met ADHD.

Testimonials

Wat deelnemers zeggen

Wat een uitkomst. Eindelijk een programma waarin ADHD niet als een beperking, maar
als een kracht wordt gezien. Blij met jou, Jorna! Martine

Jorna neemt je op een rustige, eerlijke en fijne manier mee op een tocht doorheen jezelf en de wijze waarop je tot nu toe keuzes maakte. Stap voor stap zodat ik niet overweldigd werd door de informatie of opdrachten. Een aanrader!

Ryfka

Ik merk door dit programma dat ik echt enorm essentiële basisvaardigheden eigen moet maken. En dat is best pittig en confronterend. Het werkt echt!

Mariska

Ik vind het programma heel goed, omdat je echt een spiegel voorgehouden krijgt. Je leert wat je zelf echt wilt, en niet wilt en leert allerlei handgrepen om lekkerder in je vel te komen zitten, jezelf en je gezin beter te organiseren en ook je eigen rustpuntjes te vinden. De balletjes hoog houden is als adhd/add-er vrij moeilijk, maar je wordt echt gemotiveerd en de feedback is super fijn. Dit is écht de investering in jezelf waard.

Marinka

De volgende ronde start op 17 september

FAQ

Veel gestelde vragen

Is dit programma wel geschikt voor mij?

Dit programma is geschikt voor jou als je meer wilt. Als je voelt dat het anders moet. Als je wel weet dat er iets moet veranderen, maar je het ‘HOE’ niet duidelijk krijgt.

Hoe werkt het?

Het programma duurt 6 maanden en bestaat uit 13 lessen. Om de week komt er een nieuwe les vrij in de Online Academie. In de andere weken vinden de Coachcalls plaats, waarin jij jouw vragen kunt stellen en ik jou kan coachen. Ook is er een besloten en geheime Facebookgroep waarin je jouw voortgang met de andere deelnemers kunt delen en waarin ik ook aanwezig ben om je vragen te beantwoorden.

Waarom 6 maanden?

Het programma bestaat uit 13 lessen met werkboeken en opdrachten. Om jou optimaal de tijd te geven om de lessen in jouw leven te integreren, komt er om de 2 weken een les vrij. In de andere weken zijn de groepscoachcalls, waarmee je jouw kennis kunt verdiepen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, hieronder staat een mogelijkheid om in 1, 3 of 6 termijnen te betalen.

Waarom groepscoaching?

Mijn ervaring is dat groepscoaching veel effectiever is dan 1-op-1 coaching. Iedereen loopt tegen ongeveer dezelfde vragen aan. En het is heel waardevol om te zien dat je niet de enige bent die ergens tegenaan loopt of moeite mee heeft. Je bent niet alleen. En je hoeft het niet alleen te doen. Door de herkenning bij anderen, groei je zelf sneller. En voel je je gedragen.

Wat heb ik eraan?

Aan het einde van het traject heb je nog steeds ADHD. Het is geen genezing. Want ADHD is geen aandoening waar ‘genezing’ voor nodig zou moeten zijn. Het is wat het is. Het is anders dan gemiddeld, niet verkeerd.
Aan het einde van het traject weet jij precies wat jij nodig hebt om jouw leven zo in te richten dat je ADHD niet langer als een beperking voelt. Dat je optimaal gebruik kunt maken van de voordelen van ADHD en minder ‘last’ hebt van de nadelen.
Aan het einde van het traject voel jij dat je meer energie hebt en de wereld aan kunt op JOUW manier.