Online programma

Hoe maak je van ADHD jouw SUPERPOWER
Begin vandaag nog
Ik heb mijn ADHD hartgrondig gehaat. En me er tegen verzet. En heel erg hard geprobeerd om het niet te hebben. Dat werkte allemaal niet. Ik heb nu eenmaal ADHD en daar moet ik maar mee leren leven. Toch?

Nee! Na 3 burn outs en een depressie was ik het zat. Er moest iets veranderen. Ik wist alleen het HOE nog niet.

Ik heb alles in mijn leven onder de loep genoemen en stap voor stap voor stap mijn leven veranderd. Zodat ADHD voor mij nu echt geen beperking meer is, maar een SUPERPOWER.

Aan de hand van mijn proces heb ik een stappenplan gemaakt, zodat ook jij een leven kunt leiden zonder beperkingen. Zodat jij de regie over JOUW leven kunt terugpakken.

Ben jij dit:

“Er moet iets veranderen. Ik kan niet nog langer zo doorgaan. Ik voel dat het anders moet, maar ik weet niet hoe!”

Lees dan verder

Wat een uitkomst. Eindelijk een programma waarin ADHD niet als een beperking, maar
als een kracht wordt gezien. Blij met jou, Jorna! Martine

Deelnemer programma

Jorna neemt je op een rustige, eerlijke en fijne manier mee op een tocht doorheen jezelf en de wijze waarop je tot nu toe keuzes maakte. Stap voor stap zodat ik niet overweldigd werd door de informatie of opdrachten. Een aanrader! Ryfka

Deelnemer programma

Ik merk door dit programma dat ik echt enorm essentiële basisvaardigheden eigen moet maken. En dat is best pittig en confronterend. Het werkt echt! Mariska

Deelnemer programma

Wil jij mijn stap voor stappenplan ook volgen?

Ik laat je precies zien HOE jij jouw leven weer op de rit krijgt.
Ik heb me de afgelopen jaren alleen maar beziggehouden met hoe ADHD werkt en hoe je hiermee een fijn leven kunt leiden, zonder dat ADHD als een beperking voelt. Na 5 jaar alles uittesten is het mij gelukt. En dat kan ik JOU ook leren.
Mijn methode heb ik omgezet in een 5-stappen plan, waarin ik jou stap voor stap bij de hand neem om jouw ideale leven vorm te geven. Met ADHD als SUPERPOWER!

Ontdek de stappen uit dit programma

Zet jezelf op 1

Je bent gewend om al je energie weg te geven aan anderen, om het overal maar goed te doen. En daardoor hou je niks meer over voor jezelf. In deze stap leer je om je batterij opgeladen te houden. En kom je erachter wat jij nodig hebt om goed te functioneren. En wat jouw wensen en verlangens zijn.
u

Vraag hulp

Hulp vragen en ontvangen is lastig. Maar je hoeft het echt niet allemaal alleen te doen. In deze module leer je dat je het niet alleen hoeft te kunnen. Je leert hulp vragen aan anderen. En je leert ook hoe je je eigen hulpsystemen en structuen op poten zet, zodat je het allemaal niet iedere keer zelf hoeft te bedenken.
Stap voor stap bouw je aan je eigen systeem en aan je eigen structuur.

Zelfvertrouwen

Leven met ADHD heeft een flinke deuk in je zelfvertrouwen geslagen. In deze module gaan we hier mee aan de slag.
Hoe bouw je je zelfvertrouwen weer op.
Ook gaan we in deze module aan de slag met perfectionisme. Want de eisen die jij aan jezelf stelt zijn enorm. En dat werkt tegen je. Je leert om de valkuil van perfectionisme te herkennen en te omzeilen.

Aan de slag

Beginnen aan een taak is moeilijk, zo niet bijna onmogelijk. In deze stap leer je hoe je een stap voor stap voor stappenplan maakt en hier ook echt mee aan de slag gaat en aan de slag blijft.
Jij bent het waard om ook daadwerkelijk te gaan doen wat je wilt.

Verander je omgeving

In deze module leer je hoezeer omgevingsfactoren een rol spelen in hoe jij je voelt en in welke mate jij last hebt van je ADHD symptomen.
Je leert welke omgevingsfactoren jij kunt veranderen, zodat jij meer tot je recht komt. Zodat jij jouw eigen leven kunt bouwen. Op de manier zoals jij het beste functioneert.

HOE

Wat krijg je

  • 6 maanden online programma
  • 13 online groepscoachingscalls
  • Besloten community
  • Levenslang toegang tot de lessen

Begin vandaag nog

FAQ

Veel gestelde vragen

Is dit programma wel geschikt voor mij?

Dit programma is geschikt voor jou als je meer wilt. Als je voelt dat het anders moet. Als je wel weet dat er iets moet veranderen, maar je het ‘HOE’ niet duidelijk krijgt.

Hoe werkt het?

Het programma duurt 6 maanden en bestaat uit 13 lessen. Om de week komt er een nieuwe les vrij in de Online Academie. In de andere weken vinden de Coachcalls plaats, waarin jij jouw vragen kunt stellen en ik jou kan coachen. Ook is er een besloten en geheime Facebookgroep waarin je jouw voortgang met de andere deelnemers kunt delen en waarin ik ook aanwezig ben om je vragen te beantwoorden. Als je je nu aanmeldt, kun je meteen beginnen.

Waarom 6 maanden?

Het programma bestaat uit 13 lessen met werkboeken en opdrachten. Om jou optimaal de tijd te geven om de lessen in jouw leven te integreren, komt er om de 2 weken een les vrij. In de andere weken zijn de groepscoachingscalls, waarmee je jouw kennis kunt verdiepen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, hieronder staat een mogelijkheid om in 1, 3 of 6 termijnen te betalen.

Waarom groepscoaching?

Mijn ervaring is dat groepscoaching veel effectiever is dan 1-op-1 coaching. Iedereen loopt tegen ongeveer dezelfde vragen aan. En het is heel waardevol om te zien dat je niet de enige bent die ergens tegenaan loopt of moeite mee heeft. Je bent niet alleen. En je hoeft het niet alleen te doen. Door de herkenning bij anderen, groei je zelf sneller. En voel je je gedragen.

Wat heb ik eraan?

Aan het einde van het traject weet jij precies wat jij nodig hebt om jouw leven zo in te richten dat je ADHD niet langer als een beperking voelt. Dat je optimaal gebruik kunt maken van de voordelen van ADHD en minder ‘last’ hebt van de nadelen.
Aan het einde van het traject voel jij dat je meer energie hebt en de wereld aan kunt op JOUW manier.

BONUS

 

Meld je nu aan en ontvang als bonus een uur 1-op-1 coaching t.w.v. € 79,-
In dit uur coach ik jou op jouw specifieke problemen en vastlopers. Waarin we samen jouw leven onder de loep nemen en stappen gaan zetten op weg naar verbetering.

Zonder risico: 14 dagen geld terug garantie