Online coachingsprogramma

Hoe maak je van ADHD jouw SUPERPOWER

Ik heb mijn ADHD hartgrondig gehaat. En me er tegen verzet. En heel erg hard geprobeerd om het niet te hebben. Dat werkte allemaal niet. Ik heb nu eenmaal ADHD en daar moet ik maar mee leren leven. Toch?

Nee! Na 3 burn outs en een depressie was ik het zat. Er moest iets veranderen. Ik wist alleen het HOE nog niet.

Ik heb alles in mijn leven onder de loep genoemen en stap voor stap voor stap mijn leven veranderd. Zodat ADHD voor mij nu echt geen beperking meer is, maar een SUPERPOWER.

Aan de hand van mijn proces heb ik een stappenplan gemaakt, een 5-stapssysteem, waarmee ik vrouwen zoals jou help om dit ook te bereiken. ADHD hoeft echt geen beperking te zijn in het behalen van jouw doelen.

Wat deelnemers zeggen over het programma

Wil jij mijn stap voor stappenplan ook volgen?

Ik laat je precies zien HOE jij jouw leven weer op de rit krijgt.

Ik heb me de afgelopen jaren alleen maar beziggehouden met hoe ADHD werkt en hoe je hiermee een fijn leven kunt leiden, zonder dat ADHD als een beperking voelt. Na 5 jaar alles uittesten is het mij gelukt. En dat kan ik JOU ook leren. Natuurlijk kun je het ook zelf doen, heb ik ook gedaan. Het is niet de snelste, niet de makkelijkste en niet de leukste manier. 🙂
Mijn methode heb ik omgezet in een 5-stappenplan, waarin ik jou stap voor stap bij de hand neem om jouw ideale leven vorm te geven. Met ADHD als SUPERPOWER!

Het 5-stappenplan

g

Je systemen op orde

Plannen en structureren bij ADHD is op z’n zachts gezegd lastig. Het wordt al een stuk makkelijker als je systemen hebt die jou hierbij helpen. In deze stap ga je onderzoeken welke systemen wél voor jou werken. Een bullet journal is bijvoorbeeld zo’n systeem, ook goede routines en wat is dan precies een goede routine. Dat onderzoek je hier.

u

Ken jouw ADHD

Zelfkennis is de sleutel tot verandering. Wat zijn jouw triggers, wat zijn jouw valkuilen. Dat gaan we hier samen onderzoeken. En we gaan kijken naar jouw talenten, waar ben je goed in. Vaak ligt het vlak voor je neus en zie je het zelf niet. En doen wat anderen doen, want hun lukt het wel, dat is meestal niet de beste strategie. In deze module gaan we hiermee aan de slag.

Weet wat je wilt

Weet jij eigenlijk wel wat je echt wilt? Waar jouw talenten liggen en waar jij nu echt van houdt? Ja natuurlijk houdt je van je kinderen en van je partner en je familie. Logisch. Dat geldt voor iedereen en dat is niet wat jou jou maakt. Wat is dat dan wel? In deze module krijg je hier een goed antwoord op.

Verander je omgeving

Klinkt makkelijk hé, gewoon je omgeving veranderen. En dat is het ook, als je de basis op orde hebt. Als je precies weet wat jij nodig hebt om op je best te functioneren.
Omgevingsfactoren spelen een grote rol in de mate waarin jij last hebt van je ADHD. In deze module leer je welke omgevingsfactoren jij aan kunt passen en hoe je dat doet. 

Finetunen

Met de eerste 4 modules als solide basis, heb jij voor jezelf duidelijk wat je wilt, waar je heen wilt en hoe je daar moet komen. In deze laatste module gaan we nog wat meer finetunen, optimaliseren. Kijken waar er nog verbetering mogelijk is. Zodat jij je ADHD echt niet meer voelt als een beperking en eindelijk voluit kunt leven.

HOE

Wat krijg je

  • 6 maanden online programma
  • 13 online groepscoachingscalls
  • Besloten community
  • Levenslang toegang tot de lessen
  • Kleine groep met veel individuele aandacht

“Wat is nu mijn resultaat? Wat bereik ik nu echt als ik dit programma doe?”

Door dit programma krijg jij jouw leven op de rit. Ervaar je rust en focus. Heb jij de sleutel in handen om jouw doelen te bereiken, betere relaties te onderhouden en veel meer te genieten van jouw leven.
ADHD betekent niet dat jij stuk bent, of niet goed, of dat je een beperking hebt. Het betekent alleen dat jouw brein op een andere manier is aangelegd. Door dit programma leer je het hoe dan èn hoe je hiermee je voordeel kunt doen.

 

Zonder risico: 14 dagen geld terug garantie

FAQ

Veel gestelde vragen

Is dit programma wel geschikt voor mij?

Dit programma is geschikt voor jou als je meer wilt. Als je voelt dat het anders moet. Als je wel weet dat er iets moet veranderen, maar je het ‘HOE’ niet duidelijk krijgt.

Hoe werkt het?

Het programma duurt 6 maanden en bestaat uit 13 lessen. Om de week komt er een nieuwe les vrij in de Online Academie. In de andere weken vinden de Coachcalls plaats, waarin jij jouw vragen kunt stellen en ik jou kan coachen. Ook is er een besloten en geheime Facebookgroep waarin je jouw voortgang met de andere deelnemers kunt delen en waarin ik ook aanwezig ben om je vragen te beantwoorden. Als je je nu aanmeldt, kun je meteen beginnen.

Waarom 6 maanden?

Het programma bestaat uit een 5-stapssyteem met werkboeken en opdrachten. Om jou optimaal de tijd te geven om de lessen in jouw leven te integreren, komt er elke maand een stap vrij. Om de week zijn de groepscoachingscalls, waarmee je jouw kennis kunt verdiepen.
In 6 maanden heb jij de tijd om alle stappen minimaal 1 keer te doorlopen, met mijn begeleiding.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, er is een mogelijkheid om in 1 keer of in 6 termijnen te betalen. 

Waarom groepscoaching?

Mijn ervaring is dat groepscoaching heel effectief is. Iedereen loopt tegen ongeveer dezelfde vragen aan. En het is heel waardevol om te zien dat je niet de enige bent die ergens tegenaan loopt of moeite mee heeft. Je bent niet alleen. En je hoeft het niet alleen te doen. Door de herkenning bij anderen, groei je zelf sneller. En voel je je gedragen. Voel je je toch fijner bij persoonlijke coaching, dat kan ook, dan kies je voor het PLUS pakket.

Wat heb ik eraan?

Aan het einde van het traject weet jij precies wat jij nodig hebt om jouw leven zo in te richten dat je ADHD niet langer als een beperking voelt. Dat je optimaal gebruik kunt maken van de voordelen van ADHD en minder ‘last’ hebt van de nadelen.
Aan het einde van het traject voel jij dat je meer energie hebt en de wereld aan kunt op JOUW manier.