#6 Hoe gebruik je een bullet journal bij ADHD

Notitieboekje hand met pen, andere hand met kop koffie

Jaaaa, Eindelijk een podcast over het onderwerp waar ik eigenlijk niet uitgesproken over raak: hoe gebruik je nu effectief en op een super praktische manier een bullet journal bij ADHD. In deze aflevering verwijs ik naar de gratis minicursus Bullet journal bij ADHD. Wil je hier meer over weten, klik dan HIER.

Ook heb ik het in deze aflevering over perfectionisme en ADHD en waarom een mooie, creatieve bullet journal niet altijd even goed werkt bij ADHD, omdat het juist je perfectionisme in de hand werkt. Wil je meer weten over perfectionisme en ADHD, luister dan naar deze aflevering #4 3 manieren hoe je perfectionisme bij ADHD herkent.  van deze ADHD bij vrouwen podcast.

Laat je hieronder weten wat je van deze aflevering vindt? Ik hoor graag van je!

 

Misschien vind je dit ook leuk

Hey!

Ik ben Jorna Postma

Vrouw met ADHD én coach voor vrouwen (en een enkele man) met ADHD. Podcastmaker en neuronerd. Ik lees wetenschappelijke onderzoeken voor de lol en maak graag het complexe concreet.

2 reacties

  1. Hoi Jorna, ik heb nu een aantal afleveringen geluisterd. Nummer 1 vond ik heel fijn. Maar daarna herkende ik me eigenlijk helemaal niet meer in je verhaal. Ik ben recent gediagnosticeerd. Maar ik kan dus enorm goed plannen. Te goed eigenlijk, want ik kan dus helemaal niet ontspannen. Ik vind het jammer dat je een eenzijdig beeld schetst. Misschien bewust zo gekozen. En dat is natuurlijk prima. Maar ik merk dat ik afhaak. Misschien handig voor jou om te weten. Groet Aafje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste ontwikkelingen over ADHD,
achtergrondverhalen, interviews met
experts en nog veel meer. Als eerste in
je inbox!

Luister nu!

ADHD blokjes
GRATIS MASTERCLASS

5 STAPPEN VAN CLUSTERF*CK NAAR SUPERPOWER

Doe nu mee aan deze gratis masterclass. Kies zelf je tijd en krijg in 5 stappen meer grip op je ADHD.

Lukt het jou niet om je doelen te behalen?

Of zelfs niet om ze te bedenken? Doe dan mee met de Workshop Doelen stellen & behalen bij ADHD op zaterdag 14 oktober