INHOUD

FAQ

De korting geldt nog:

Dagen
Uren
Minuten
jorjoy

start vandaag nog

cursus Plannen & Productiviteit bij adhd

Wat als je vandaag al kan genieten van meer rust en structuur…
Zelfs bij ADHD!

In deze gloednieuwe cursus Plannen en Productiviteit leer je op een bewezen ADHD-proof manier plannen, structureren en meer productiviteit!

 

CURSISTEN GINGEN JE AL VOOR
0

“Ik had nooit gedacht dat ik ooit in staat zou zijn om mijn ADHD-symptomen te beheersen en mijn productiviteit te verhogen. Maar deze cursus heeft me laten zien dat het mogelijk is! Ik heb geleerd hoe ik mijn taken beter kan plannen en hoe ik mijn tijd beter kan beheren. Ik ben zo dankbaar voor deze cursus en zou het aan iedereen aanbevelen die worstelt met ADHD en productiviteit.” – Shaila, Den Haag

Hey pssst...
ADHD betekent niet dat je lui bent, of dingen niet kunt. Het werkt alleen net even anders dan anders

Of het nu gaat om grote of kleine ideeën, of je er al langer mee bezig bent of niet, dit is wat er aan de hand is: 

Met alle afleidingen die er nu meer dan ooit zijn, is het juist met ADHD ontzettend belangrijk om je hoofd zo leeg mogelijk te houden. Dat is wat het echte verschil gaat maken.

Maar, bij ADHD is dat nog niet zo eenvoudig. Met gedachten die met de snelheid van het licht door je hoofd racen. En je hebt nog nooit een systeem gevonden dat voor jou werkt, of dat je langer dan twee weken hebt volgehouden. Vele planmethoden heb je al geprobeerd. En liggen nu te verstoffen in de kast.

Als dat zo is, dan is de Cursus Plannen & Productiviteit bij ADHD voor jou dé manier om resultaten te bereiken. Je hoofd wordt leger, en je krijgt meer dingen gedaan.

Na deze cursus ben je in staat om:

  • Je aandacht beter te richten op de taken die er toe doen
  • Effectiever om te gaan met afleidingen en impulsiviteit
  • Jouw sterke kanten te benutten en in te zetten voor meer productiviteit
  • Meer rust en structuur te creëren in je dagelijkse leven
 
Kortom, deze cursus is dé manier om jouw ADHD-symptomen om te zetten in productieve krachten en meer uit jezelf te halen. Schrijf je nu in en ontdek wat jij allemaal kunt bereiken!

“Ik was sceptisch over deze cursus omdat ik al zoveel andere dingen had geprobeerd om met mijn ADHD om te gaan . Maar deze cursus heeft me echt verrast! De inhoud is goed gestructureerd en de tips zijn praktisch en gemakkelijk toe te passen. Bedankt voor deze geweldige cursus! – Lisa, Groningen

Na deze cursus weet je

Hoe een ADHD brein werkt

Weten waarom jij dingen doet zoals je ze doet, zodat je ook weet hoe je dingen anders kunt doen.

Hoe je je hoofd leegmaakt

De eerste stap is altijd het leegmaken van je hoofd. Om alle informatie te verzamelen. Vanuit je hoofd meteen ordenen lukt niet zo goed. 

Hoe je informatie organiseert

Of het nou met pen en papier is, of digitaal. In deze cursus leer je op verschillende manieren informatie te structureren en organiseren. Zodat je het niet hoeft te onthouden (want wees eerlijk: dat lukt toch nooit!)

Hoe je om gaat met afleidingen

Afleidingen zijn er altijd en overal. En als ze er niet zijn, dan verzinnen we ze zelf wel. In deze cursus leer je hoe je hier het beste mee om kunt gaan en hoe je het (soms) kunt voorkomen.

Waarom het je nooit gelukt is

Je bent al 1000 keer begonnen met plannen en structureren, en je hield het nooit vol. In de cursus leer je waarom dat zo is en wat je eraan kunt doen

Doelen stellen

Lange termijn planningen zijn lastig. Omdat je niet weet wat je op de lange termijn wilt, en hoe je dat moet aanpakken. In deze cursus leer je hoe je dat moet aanpakken.

In 4 weken van chaos naar grip

SCHRIJF JE NU IN!

Cursus Plannen en productiviteit bij adhd

€ 99,- €79

• 4 weken elke week nieuwe lessen
• zes maanden toegang
BONUS elke maand online Q&A (vraag en antwoord)

"Bedankt voor je schitterende tips en heldere uitleg. Ik ben stante pede begonnen met een bulletjournal en wat een rust in mijn hoofd nu. Voorheen lag ik 's nachts constant te plannen, nu kan ik dat loslaten. Voorheen had ik overal schriftjes en blaadjes liggen waar ik iets op kribbelde en nadien weer kwijtraakte... Ondanks dat ik op pensioen ben, raakten mijn dagen niet echt gestructureerd. Misschien niet echt nodig denk je, maar ik had er last van dat ik zoveel tijd spendeerde aan nutteloze zaken zoals fb en google... Nu bekijk ik 's morgens mijn planning en kan mijn dag beginnen en weet ik dat ik tijd heb om te lezen en te wandelen. Joepie en bedankt."
Regina
- cursist-
theekop met notebook
Notebook met schrijvende hand
“Wat een uitvinding. Eindelijk sinds jaren weer eens overzicht. O man je weet niet half hoe lang ik al in de mist loop en mijn leven o zo graag georganiseerd heb. Kortom heerlijk. Dankbaar Jorna voor je geweldige coaching.“
Marjan
- cursist-
“De laatste jaren was mijn creativiteit ver te zoeken (door depressie, vermoeidheid etc). Door de rust die de planning mij geeft merk ik dat ik nu langzaam aan wat creativiteit kwijt kan in mijn leven. Wat ben ik er blij mee!“
Siebrig
- cursist-
gekleurde pot met verfkwasten

Inhoud cursus

Dit krijg je als je je nu inschrijft:

Geblurde achtergrond. Op de voorgrond een smartphone met een screenshot van de inhoud van de cursus

De stap-voor-stap methode om te plannen en structureren.
Zowel met pen en papier als digitaal.

Heel veel ‘HOW TO’ video’s

Toegang tot de nieuwste methodes, achtergrondinformatie en strategieen die werken!

Duidelijke manier van het stellen van doelen en hoe dit te bereiken

(waarde €299)

En ontvang ook nog deze BONUSSEN
voor nog beter resultaat

BONUS 01

6 MAANDEN
"Alles wat te maken heeft met plannen en productiviteit"
Q&A sessies

Wat dacht je van elke maand de mogelijkheid om mij vragen te stellen en ook gebruik te maken van de kennis en kunde van een gelijkgestemde groep ADHD-ers met hun eigen tips en trics!

Als je je nu aanmeldt voor de cursus krijg je elke maand een LIVE online Q&A (vraag en antwoord) Sessie. Je kunt hier al je brandende vragen stellen.

(T.w.v. €147)

Voeg je header hier toe

BONUS 02

TEMPLATES
Om je planner in te richten

Als je niet weet waar je moet beginnen. Als je je nu aanmeldt, krijg je als BONUS templates voor het huishouden, voor werk, vakanties e.d. Zodat je voortaan georganiseerder door het leven gaat. Zowel analoog als digitaal.

Zodat je niet alles ‘from scratch’ zelf hoeft te verzinnen!

Cursus plannen en productiviteit bij adhd

€ 99,-

• 4 weken elke week nieuwe lessen
• zes maanden toegang

BONUS  elke maand online Q&A (vraag en antwoord)

Veelgestelde vragen

Wat leer ik in de cursus?

De cursus bestaat uit verschillende modules die je stap voor stap begeleiden naar meer planmatigheid en productiviteit. Elke module bevat praktische tips en oefeningen die je direct kunt toepassen in je dagelijks leven.
 
Daarnaast krijg je ook toegang tot onze online community van vrouwen met ADHD die dezelfde uitdagingen ervaren als jij. Hier kun je ervaringen delen, vragen stellen en elkaar ondersteunen.
 
Investeer in jezelf en verbeter je planning en productiviteit met onze Plan en Productiviteit Cursus voor Vrouwen met ADHD.

Wat heb ik eraan?

Aan het einde van de cursus heb jij een manier van plannen die voor jou werkt. En weet je meer over ADHD en hoe je dan toch met ADHD aan de slag gaat en blijft. Zodat ook die stomme klusjes een keer gedaan worden. Ik beloof niet dat je opeens een domestic goddess wordt, wel dat het iets makkelijk wordt.

Is deze cursus wel geschikt voor mij?

Deze curus is geschikt voor jou als je meer wilt. Als je voelt dat het anders moet. Als je wel weet dat er iets moet veranderen, maar je het ‘HOE’ niet duidelijk krijgt. Als je al tientallen planners en agenda’s hebt geprobeerd die voor jou gewoon niet werken.

En als je eindelijk een systeem wilt dat wél werkt.

Waar gaat de cursus eigenlijk over?

De cursus behandelt verschillende onderwerpen, waaronder time management, prioriteren, doelen stellen, focus behouden en meer.

Wat als ik overweldigd raak en ermee stop?

Deze cursus is gemaakt met deze gedachte in mijn achterhoofd. Helemaal omdat ADHD-ers hier natuurlijk vaak tegenaan lopen.

Dat is het grote verschil van deze plancursus t.o.v. andere cursussen die niet speciaal voor ADHD-ers zijn.

We gaan er in de cursus namelijk al vanuit dát je stopt. En daarom leer je ook hoe je weer begint.

Ik heb dit soort cursussen ook voor veel meer geld voorbij zien komen, is dit dan een ‘light’ versie daarvan?

Nee, zeker niet. In deze cursus Bullet Journal bij ADHD zit alles om van plannen en structureren op de ADHD manier een succes te maken. 

Andere cursussen gaan vooral over plannen en structureren op de neurotypische manier.

Deze cursus focust op de ADHD manier.

Hoe lang duurt het?

Het programma duurt 4 weken. Elke week komen er nieuwe lessen vrij in de online leeromgeving. Je hebt zes maanden toegang tot het programma. En je hebt daarin elke maand een live online Q&A om je vragen te stellen.

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

De cursus duurt vier weken en je hebt drie maanden de tijd om alles rustig te implementeren.

Tijd genoeg om aan de gang te gaan. 

Je hebt niet eeuwig toegang, zodat je ook daadwerkelijk aan de gang gaat en de cursus niet op de plank blijft liggen.

Hoeveel tijd moet ik hiervoor vrijmaken?

De cursus is zo opgebouwd dat het slechts twintig minuten per week kost om alle video’s te bekijken. 

Daarnaast nog ongeveer een kwartier per dag om het meteen in de praktijk te brengen.

Als je merkt hoe fijn het is om georganiseerd te zijn, kijk je hier (bijna) naar uit!

Wat heb ik nodig om te beginnen?

Het enige dat je nodig hebt voor de cursus is een notitieboekje of schrift en een pen. En toegang tot een computer (op je telefoon kan ook) Meer niet.

Terwijl je bezig bent, ontdek je wat voor jou goed werkt. Met pen en papier, of digitaal plannen. Allebei komt uitgebreid aan bod.

Alle digitale voorbeelden worden gedaan met gratis hulpmiddelen (Google docs/Keep en ClickUp). Dus je zit verder nergens aan vast.

Waarom plannen en structureren bij ADHD lastig is...

We willen allemaal dat plannen en structureren vanzelf gaat. We zijn toch intelligent genoeg, we zouden dit toch moeten kunnen?

Bij ADHD werkt dit toch niet helemaal op deze manier. We moeten er écht meer moeite voor doen dan anderen. En ja! Dat is soms superfrusterend.

Ik denk dat er geen betere tijd is dan vandaag om te stoppen met anderen kopieren en beginnen met het starten van een systeem dat voor jou werkt!

Met de stappen in deze cursus Plannen en Productiviteit bij ADHD heb jij alles in handen om er een succes van te maken.

En ja, ook ik heb tientallen planners en agenda’s geprobeerd voordat ik bij deze methode terecht kwam.

En ja, ook ik stop er wel eens mee, omdat ik denk dat ik het ‘nu zelf wel kan’.

jORNA pOSTMA

Het gaat er niet om hoe vaak je stopt met een systeem, het gaat erom dat je altijd 1 keer vaker weer begint. En ook dat leer je in deze cursus.

Ik wil dat je er mee gaat spelen, kijken wat voor jou werkt en wat niet. En vertrouwen krijgt in dat je het WEL kan.

Ik heb alle vertrouwen dat het je lukt!

Jorna

Cursus plannen en productiviteit bij adhd

€ 79,-

• 4 weken elke week nieuwe lessen
• zes maanden toegang

BONUS  elke maand online Q&A (vraag en antwoord)

ADHD blokjes
GRATIS MASTERCLASS

5 STAPPEN VAN CLUSTERF*CK NAAR SUPERPOWER

Doe nu mee aan deze gratis masterclass. Kies zelf je tijd en krijg in 5 stappen meer grip op je ADHD.

Lukt het jou niet om je doelen te behalen?

Of zelfs niet om ze te bedenken? Doe dan mee met de Workshop Doelen stellen & behalen bij ADHD op zaterdag 14 oktober