gratis minicursus

Bullet journal bij adhd
In een simpele stap voor stap minicursus leer je de basisbeginselen voor het gebruiken van een bullet journal als je ADHD hebt. Eindelijk een planner die werkt.
Ja ik doe mee!

Plannen

Leer plannen en structureren bij ADHD

Plannen en structureren is echt een uitdaging bij ADHD. En waarschijnlijk heb jij ook al heel veel verschillende systemen geprobeerd, agenda’ s in je telefoon en op papier. En waarschijnlijk werkt dat ook niet helemaal zoals je wilt. En vraag je je misschien af waarom niet. Reden is simpel: ze zijn niet toegespitst op wat jij nodig hebt, op wat jij van een planner wilt en verwacht. En daarom is juist ook bij ADHD een Bullet Journal zo’ n goed idee. 

Ja maar, hoe moet dat dan en waar begin ik en hoe zorg ik ervoor dat ik het ook blijf gebruiken en hier ook niet mee stop na 2 weken… Jaaaaa, daar is deze minicursus voor! Het gaat niet om mooi, de focus ligt op functionaliteit.

Ja ik doe mee!!

Details

Minicursus

Wat is het?

Een bullet journal is een notitieboekje waarin je ALLES kwijt kunt, al je ideeën, je plannen, je dromen, je doelen, je To-do’s. Alles. De bullet journal is de enige planner die je ooit nodig zult hebben.

Hoe?

De minicursus bestaat uit drie dagen met video’s en opdrachten.  Je kunt meteen starten. Als je je inschrijft, ontvang je alle informatie gewoon in je inbox!
Deze minicursus is helemaal gratis.

Sinds ik de huishoudelijke activiteiten plan, wordt mijn hoofd steeds rustiger!! Echt een goed systeem een Bulletjournal!

Isabelle

De laatste jaren was mijn creativiteit ver te zoeken (door depressie, vermoeidheid etc). Door de rust die de bujo mij geeft merk ik dat ik nu langzaam aan wat creativiteit kwijt kan in mijn BUJO. Wat ben ik er blij mee!

Siebrig
Wat een uitvinding. Eindelijk sinds jaren weer eens overzicht.  O man je weet niet half hoe lang ik al in de mist loop en mijn leven o zo graag georganiseerd heb.  Kortom heerlijk. Dankbaar Jorna voor je geweldige coaching.
Marjan