gratis challenge

Plannen bij adhd

Gaat plannen en structureren niet vanzelf? Heb jij overal post-its hangen? Is jouw To Do lijst langer dan de weg naar Rome? En lukt het je gewoonweg niet om ‘m af te werken? Raak je al ontmoedigd bij het idee?

Je bent hier op de juiste plek!

 

 Ik help je om aan een planning en structuur te bouwen die wél werkt. Stap voor stap.

 

 

 

 

Online challenge I 5 dagen I start vandaag nog

 

 

 

 

 

 

 

Ja ik doe mee!

Plannen bij ADHD CHALLENGE

Hoe?

Bij het plannen gebruiken we een bullet journal. Niks meer dan een gewoon notitieboekje, die je omtovert tot jouw ideale planningstool. Daarnaast allerlei tips hoe je dit het beste kunt doen.

Wat, waar en wanneer?

Je kunt vandaag nog beginnen. Als je je inschrijft, ontvang je alle informatie gewoon in je inbox! Elke dag, 5 dagen lang duidelijke opdrachten en heldere tips. Helemaal gratis.

 

Wie is de trainer?

 

Hi! Ik ben Jorna Postma, ADHD coach voor vrouwen, podcasthost en neuro-nerd.

Alles wat met neuropsychologie en het menselijk brein te maken heeft vind ik ontzettend interessant. Je doet me het grootste plezier als je me in een hoek zet met een stapel onderzoeken. Helemaal als je me dan ook nog af en toe een kop thee (earl grey graag) en wat te knabbelen brengt  (favo snack: komkommer met satésaus).

Deze kennis vertaal ik naar actie! Met de bullet journal als basis.

Ik help ADHD vrouwen hun leven op de rit te krijgen én te houden. Met ADHD als kracht, niet als beperking.

Iemand noemde mij laatst de ‘missing link’ tussen de wetenschap en ADHD in de praktijk. Love it.

Oh en privé: ben ik óók een ADHD vrouw, moeder van 2 dochters en partner van een reus van een man, háát ik het huishouden en hou ik van dansen en zingen, tot ergernis van mijn gezin (dat laatste kan ik echt niet).

 

Wat deelnemers zeggen over de bullet journal

Sinds ik de huishoudelijke activiteiten plan, wordt mijn hoofd steeds rustiger!! Echt een goed systeem een Bulletjournal!

Isabelle

De laatste jaren was mijn creativiteit ver te zoeken (door depressie, vermoeidheid etc). Door de rust die de bujo mij geeft merk ik dat ik nu langzaam aan wat creativiteit kwijt kan in mijn BUJO. Wat ben ik er blij mee!

Siebrig
Wat een uitvinding. Eindelijk sinds jaren weer eens overzicht.  O man je weet niet half hoe lang ik al in de mist loop en mijn leven o zo graag georganiseerd heb.  Kortom heerlijk. Dankbaar Jorna voor je geweldige coaching.
Marjan