Bullet Journal bij ADHD Minicursus

JA ik doe mee!

Plannen en structureren is echt een uitdaging bij ADHD. En waarschijnlijk heb jij ook al heel veel verschillende systemen geprobeerd, agenda’ s in je telefoon en op papier. En waarschijnlijk werkt dat ook niet helemaal zoals je wilt. En vraag je je misschien af waarom niet. Reden is simpel: ze zijn niet toegespitst op wat jij nodig hebt, op wat jij van een planner wilt en verwacht. En daarom is juist ook bij ADHD een Bullet Journal zo’ n goed idee.

Een bullet journal is een notitieboekje waarin je ALLES kwijt kunt, al je ideeën, je plannen, je dromen, je doelen, je To-do’s. Alles. De bullet journal is de enige planner die je ooit nodig zult hebben. 

Ja maar, hoe moet dat dan en waar begin ik en hoe zorg ik ervoor dat ik het ook blijf gebruiken en hier ook niet mee stop na 2 weken… Jaaaaa, daar is deze minicursus voor! Het gaat niet om mooi, de focus ligt op functionaliteit.

De minicursus bestaat uit drie lessen met video’s en opdrachten, in 3 dagen. Als je je inschrijft, ontvang je de eerste les vandaag nog in je inbox!

Wat deelnemers zeggen:

Sinds ik de huishoudelijke activiteiten plan, wordt mijn hoofd steeds rustiger!! Echt een goed systeem een Bulletjournal!

Isabelle

Wat ben ik blij met de bullet Journal! Ik ben begonnen in een mooi boekje met lijntjes. Nu ik een tijdje bezig ben en de basis onder de knie heb, heb ik toch een ‘echte’ bujo aangeschaft. En dat werkt echt fijn! De laatste jaren was mijn creativiteit ver te zoeken (door depressie, vermoeidheid etc). Door de rust die de bujo mij geeft merk ik dat ik nu langzaam aan wat creativiteit kwijt kan in mijn BUJO.

Siebrig

Wat een uitvinding. Hoe zo visueel ingesteld. Eindelijk sinds jaren weer eens overzicht en ja hoor weet ik toch voor dat ik mail krijg van de tandarts dat ik die week afspraak heb. Ben ik op tijd met mijn verjaardag felicitatie’s waar mensen ineens van zeggen o wat attent dat je het nog weet. O man je weet niet half hoe lang ik al in de mist loop en mijn leven o zo graag georganiseerd heb.  Kortom heerlijk. Dankbaar Jorna voor je geweldige coaching. Waarom leren we dit niet op school. Ik heb het al 10 keer kunnen delen dat ik het zo geweldig vind.

Marjan

KLIK HIER EN MELD JE AAN