De Challenge start op 10 september

Vorige keer mee gedaan en heb hier zoveel aan dus zeker aanrader!! Cindy

Heb ook mee gedaan en het was super helder en duidelijk! Marinka

Super challenge. Na ruim 2 maanden gebruik ik de bullet journal nog steeds en ik zou niet anders meer willen. Het werkt echt! Marjan

Plannen en structureren is echt een uitdaging bij ADHD. En waarschijnlijk heb jij ook al heel veel verschillende systemen geprobeerd, agenda’ s in je telefoon en op papier. En waarschijnlijk werkt dat ook niet helemaal zoals je wilt. En vraag je je misschien af waarom niet. Reden is simpel: ze zijn niet toegespitst op wat jij nodig hebt, op wat jij van een planner wilt en verwacht. En daarom is juist ook bij ADHD een Bullet Journal zo’ n goed idee.

Een bullet journal is een notitieboekje waarin je ALLES kwijt kunt, al je ideeën, je plannen, je dromen, je doelen, je To-do’s. Alles. De bullet journal is de enige planner die je ooit nodig zult hebben. 

Ja maar, hoe moet dat dan en waar begin ik en hoe zorg ik ervoor dat ik het ook blijf gebruiken en hier ook niet mee stop na 2 weken… Jaaaaa, daar is deze 5-daagse voor! Het gaat in deze challenge niet om de mooi. De focus ligt op functionaliteit.

Schrijf je nu in en je ontvangt alle verdere informatie in je inbox. We starten op 10 september!