#73ADHD en long covid

In deze aflevering gaat het over de overeenkomsten en verschillen tussen ADHD en Long Covid. Waarom het lijkt alsof je ADHD erger wordt door Long Covid. Wat je kunt doen, en wat je juist NIET moet doen.

Vooral geschreven vanuit mijn eigen ervaring, omdat onderzoeken naar Long Covid nog niet volledig zijn, en de combinatie met ADHD wel een extra uitdaging geeft.

Links uit deze aflevering:

ADHD en overprikkeling

Cursus Plannen en Productiviteit bij ADHD

Misschien vind je dit ook leuk

Hey!

Ik ben Jorna Postma

Vrouw met ADHD én coach voor vrouwen (en een enkele man) met ADHD. Podcastmaker en neuronerd. Ik lees wetenschappelijke onderzoeken voor de lol en maak graag het complexe concreet.

2 reacties

  1. Hoi Jorna, ben 64 jaar en weet nu2 jaar dat ik AHDH heb doordat ik paniek aanvallen kreeg tijdens de lockdown. Nu in december 2022 kreeg ik Corona vlak daarna nog n leuke virus en toen was ik helemaal op en knapte niet op. Snapte er niets van. Ziek gemeld kreeg coaching en naar mijn inziens alle ondersteuning, maar hoe meer ik mijn best deed hoe beroerder het werd. Nu ben ik een onderzoeker en heb jouw podgast gevonden en dank je wel veel herkenning en ik ben niet gek aan het worden, maar dat ik mij zelf zo heb uitgeput met zo mijn best te doen en vermoed nu ook longcovid klachten er zijn. Geeft wel wat rust en acceptatie.
    Met vriendelijke groet,
    Joyce

    1. Vervelend Joyce, dat je al zolang last hebt van die stomme LC klachten. Sterkte en doe vooral rustig aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste ontwikkelingen over ADHD,
achtergrondverhalen, interviews met
experts en nog veel meer. Als eerste in
je inbox!

Luister nu!

ADHD blokjes
GRATIS MASTERCLASS

5 STAPPEN VAN CLUSTERF*CK NAAR SUPERPOWER

Doe nu mee aan deze gratis masterclass. Kies zelf je tijd en krijg in 5 stappen meer grip op je ADHD.

Lukt het jou niet om je doelen te behalen?

Of zelfs niet om ze te bedenken? Doe dan mee met de Workshop Doelen stellen & behalen bij ADHD op zaterdag 14 oktober